Rezervare bilete de avion. Ghid practic de rezervare

rezervare-bilete-de-avion

Rezervare bilete de avion. Ghid practic de rezervare

Inainte de rezervarea biletelor de avion

Rezervare bilete de avion. Cu mult timp inainte de rezervarea biletelor de avion si inainte de zbor va recomandam sa verificati conditiile de calatorie.  Luati legatura fie cu Politia de Frontiera, fie cu ambasada tarii in care veti efectua calatoria dar nu in ultimul rand si cu ambasadele sau consulatele tarilor pe care le veti vizita. Pentru a afla cele mai bune informatii referitoare la calatoria dumneavoastra, numarul de telefon al Departamentului Politiei de Frontiera este: 021.9590

Rezervare bilete de avion direct de la Companiile Aeriene

Site-ul bilete-de-avion.com permite alegerea tuturor detaliilor calatoriei dumneavoastra, si plata online cu cardul. Este foarte important de stiut ca dumneavostra faceti rezervarea direct de la companiile aeriene listate de noi si nu personal de la compania nostra. Motorul de cautare de pe site-ul bilete-de-avion.com este la dispozitia dumneavoastra, pentru a cauta si gasi cele mai bune oferte pentru bilete de avion, bilete de tren, inchirieri auto, transfer de la/sau la aeroport, bilete muzee, yachturi si barci …etc.
Asadar, nefiind o companie comerciala va prezentam preturile reale direct de la producatori.  Noi nu adaugam taxe pe serviciu sau comisioane ascunse. Daca comparati preturile afisate de noi cu alte companii comerciale veti constata ca sunt mult mai ieftine.

Biletul de avion electronic (e-tickets)

Biletul de avion se emite in format electronic si se trimite pe e-mail sau fax. Acest document reprezinta confirmarea rezervarii dumneavoastra. In cazul rezervarilor online, biletul electronic se trimite automat pe adresa de e-mail completata de dumneavoastra in momentul rezervarii. Toti pasagerii sunt rugati sa isi verifice adresa de e-mail in momentul rezervarii, pentru a primi biletul cat mai rapid posibil. Daca ati constatat ca nu ati primit confirmarea rezervarii pe e-mail va rugam sa contactati agentia emitenta. Este posibil sa fi introdus date incorecte si din acest motiv confirmarea sa nu ajunga dumneavoastra.

Cea mai buna perioada de rezervare bilete de avion

Pentru a beneficia de cele mai bune oferte pentru bilete de avion low cost va indrumam sa folositi motorul nostru de cautare pentru zboruri. Rezervati biletul cat mai devreme posibil sau cel putin cu o luna si jumatate inainte de calatorie. Astfel veti beneficia de cel mai mic pret pentru rezervare bilete de avion. Includeti noaptea de sambata in sejurul dumneavoastra la destinatie iar daca considerati duminica pentru intoarcere veti plati un pret cu mult mai mic pentru biletul de avion. In alta conjuctura riscati ca rezervarea dumneavoastra sa fie inclusa in clasa premium si pretul biletului sa fie mai mare decat va asteptati.

Cea mai buna ora pentru rezervare bilete de avion

Pretul biletelor de avion depinde in mare masura si de ora la care doriti sa calatoriti, cele mai avantajoase ca pret fiind cursele aeriene din intervalele orare mai putin cautate. Alegeti sa aterizati in aeroporturile mai mici, secundare, aflate in vecinatea marilor metropole. In acest fel pretul biletului dumneavoastra va fi mai mic. Aceste aeroporturi secundare beneficiaza de o retea de transport moderna si rapida. Incercati sa luati cu dumneavoastra doar bagajul de mana strict necesar. Daca bagajul dvs. depaseste o anumita greutate maxima permisa de compania aeriana, veti plati o taxa aditionala per kg. Asigurati-va ca ati completat corect datele pentru rezervare. Pentru orice modificare adusa ulterior rezervarii (schimbare de nume, data zbor sau itinerariu) se percepe o taxa aditionala. Totodata, majoritatea companiilor low cost nu returneaza banii clientului care anuleaza rezervarea. Verificati daca ati optat pentru serviciul de asigurare.

Numarul de referinta al biletului de avion online

In mare parte sau chiar in totalitate, companiile LCC folosesc biletul electronic (e-tickets). Acest lucru inseamna ca nu vor emite ticketele pe hartie (clasice) si va trebui sa aveti pasaportul sau cartea de identitate la dumneavostra pentru a putea calatori. Anumite companii aeriene solicita completarea si tiparirea cartii de imbarcare cat si prezentarea acesteia in momentul imbarcarii. In caz contrar pot aplica o taxa pentru emiterea acesteia in aeroport, aceste informatii fiind aduse la cunostiinta prin e-mail odata cu primirea confirmarii rezervarii.

Numarul de referinta (6 caractere, litere si cifre) desemnat in momentul confirmarii rezervarii si a platii este numarul dumneavoastra de referinta pe durata zborului. Va rugam notati cu atentie acest numar in momentul rezervarii. Ceea ce apare ultima data in procesul de rezervare online este itinerariul si documentul cu numarul dumneavoastra de referinta. Acest document va constitui biletul dumneavoastra de avion pe care il puteti tipari si prezenta la aeroport in ziua calatoriei. In ziua zborului, nu uitati numarul de referinta si pasaportul sau buletinul de identitate.

Securitatea datelor dumneavostra

Securitatea este un element important in tranzactiile online comerciale. Aplicand metode de criptografie cum este codificarea si semnatura digitala, browserele si serverele online se vor autentifica reciproc. Datele confidentiale vor fi astfel transferate intre browser si server fara a putea fi accesate din afara. Transferul de date intre browser si server nu va putea fi sustras accidental sau rau intentionat.

Discutii

0 comentarii la “Rezervare bilete de avion. Ghid practic de rezervare

 1. Zahra

  Hi, very nice website, cheers!
  ——————————————————
  Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
  ——————————————————
  Check here: https://www.reliable-webhosting.com/

  4 săptămâni in urma Răspunde

 2. GreggHok

  Хорошая статья

  3 zile in urma Răspunde

 3. Venus

  Hi, very nice website, cheers!
  ——————————————————
  Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
  ——————————————————
  Check here: https://www.good-webhosting.com/

  1 minut in urma Răspunde

Adauga un comentariu