Bilete muzee
bilete-la-muzee
roma-muzee-si-edificii

300*600

300*250

300x250

[mpc_icon_column preset=”mpc_preset_51″ layout=”style_2″ background_color=”#458be3″ padding_css=”padding:30px;” title_font_preset=”mpc_preset_20″ title_font_color=”#f7f7f7″ title_font_size=”20″ title_font_transform=”uppercase” title_font_align=”center” title=”Bilete la cele mai celebre muzee!” title_margin_divider=”true” title_margin_css=”margin-top:30px;” content_font_preset=”mpc_preset_44″ content_font_color=”#ffffff” content_font_size=”16″ content_font_line_height=”1.5″ content_font_align=”center” content_margin_divider=”true” hover_background_color=”#f7f7f7″ hover_title_color=”#555555″ hover_content_color=”#888888″ mpc_icon__transition=”fade” mpc_icon__icon=”fa fa-institution” mpc_icon__icon_color=” #458be3″ mpc_icon__icon_size=”36″ mpc_icon__background_color=”#ffffff” mpc_icon__border_css=”border-width:2px;border-color:#458be3;border-style:solid;border-radius:60px;” mpc_icon__padding_css=”padding:20px;” mpc_icon__margin_divider=”true” mpc_icon__margin_css=”margin-bottom:-10px;margin-left:0px;” mpc_icon__hover_icon=”etl etl-camera” mpc_icon__hover_icon_color=”#f3f3f3″ mpc_icon__hover_background_color=”#458be3″ mpc_icon__hover_border_css=”border-width:4px;border-color:#458be3;border-style:solid;border-radius:60px;” mpc_divider__width=”10″ mpc_divider__lines_color=”#e0e0e0″ mpc_divider__lines_weight=”2″]Bilete muzee Tiqets si Musement sunt cele mai mari platforme online de vanzari bilete muzee din lume. Oferim bilete rezervate direct, disponibile instantaneu și complet mobile pentru muzee, spectacole și atracții din întreaga lume. Inclusiv orașe ca Paris, Londra, Barcelona și multe altele.

Misiunea lui Tiqets este de a aduce mai mulți oameni în cultură. Acesta aduce călătorii și locurile împreună pentru a crea experiențe fantastice. Cu o ofertă uimitoare de bilete de atracție și muzee, de la Muzeul Van Gogh din Amsterdam până la Burj Khalifa din Dubai, care se întinde pe tot globul (și în continuă creștere), este ceva de făcut pentru fiecare călător.

Tehnologia inovatoare a lui Tiqets asigură că călătorii pot rezerva bilete la telefon în ultimul moment, pot primi biletele direct în formă digitală și își pot expune telefoanele mobile la muzee, locuri de interes și atracții.[/mpc_icon_column]

728*90

Bilete muzee

Bilete muzee Tiqets si Musement sunt cele mai mari platforme online de vanzari bilete muzee din lume. Oferim bilete rezervate direct, disponibile instantaneu și complet mobile pentru muzee, spectacole și atracții din întreaga lume. Inclusiv orașe ca Paris, Londra, Barcelona și multe altele.

Misiunea lui Tiqets este de a aduce mai mulți oameni în cultură. Acesta aduce călătorii și locurile împreună pentru a crea experiențe fantastice. Cu o ofertă uimitoare de bilete de atracție și muzee, de la Muzeul Van Gogh din Amsterdam până la Burj Khalifa din Dubai, care se întinde pe tot globul (și în continuă creștere), este ceva de făcut pentru fiecare călător.

Tehnologia inovatoare a lui Tiqets asigură că călătorii pot rezerva bilete la telefon în ultimul moment, pot primi biletele direct în formă digitală și își pot expune telefoanele mobile la muzee, locuri de interes și atracții.

Cum facem asta?

Prin parteneriatele noastre directe cu toate muzeele și atracțiile din lume.

Oferirea de bilete pentru mobil. Cine vrea să-și petreacă timpul imprimând bilete în timpul vacanței.

Oferind posibilitatea de a cumpăra bilete în aceeași zi, chiar și în locație în timp ce stați pe linie.

Acolo unde este cazul, avem bilete de călătorie, astfel încât clienții noștri să nu trebuiască să aștepte ore întregi, dar se pot bucura de timpul lor de mers pe jos prin Louvre, facând poze de la Empire State Building sau trăind o plimbare cu trepidații la Universal Studios Singapore.
Majoritatea biletelor noastre sunt confirmate instantaneu când achiziționați. Pentru a confirma comanda dvs., trimitem un e-mail și un mesaj SMS. Mesajul SMS este un backup în cazul în care întâmpinați probleme la accesarea e-mailului.

Unele bilete necesită manipulare manuală; în timpul orelor de lucru, aceasta poate duce la o întârziere de până la o oră. Dacă ați rezervat în timp ce locul de desfășurare a fost închis, este posibil să vă putem trimite biletul numai după deschiderea locației. Dacă nu ați primit confirmarea dvs. la 24 de ore după efectuarea comenzii, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți Tiqets.

roma-muzee-si-edificii

300*600

300*250

300*250